HAKKIMIZDA

Türkiye’de gastronomi sektörüne öncülük eden İstanbul Yiyecek İçecek Grubu (İYİG), gastronomi sektörünün hızla gelişen yeni akımlarına yön vermeye ve mutfağından, mekan tasarımına kadar yeni yarattığı konseptler ile müşterilerine farklı ve yenilikçi deneyimler sunmaya devam ediyor. 2014 yılının ilk çeyreğinde, üç yepyeni konsept açarak İYİG, Mikla ve numnum’ların yanında “Trattoria Enzo” adında yepyeni bir İtalyan restoranını İstanbul’a kazandırdı.

Rahat, lezzetli, Türkiye’de gerçek İtalyan “ev yemekleri” ihtiyacına cevap vermek üzere yaratılan Trattoria Enzo’da kendi ürettiği taze makarnalar, farklı teknikler ile üretilen pizza çeşitleri, özellikle ithal hammadde üzerine kurgulanmadan taze, “halen yaşayan” taze ürünler ile yaratılan tabakları, özel sofra şarapları öne çıkmaktadır. Güçlü fiyat/fayda dengesi üzerine kurgulanan Trattoria Enzo, örnek rahat İtalyan konsepti olarak lider bir konumda bulunmaktadır.

Yerel malzemelerle hazırlanan lezzetler ve gerçek bir İtalyan restoranını yansıtan şık ve aynı zamanda rahat dekorasyonu ile farklılaşan Trattoria Enzo, Mart 2014’de ilk olarak Akasya Acıbadem’de kapılarını açtı.